Annuleren of retourneren

Hoe kunt u de aankoop annuleren of retourneren?

Annuleren

U kunt uw besteling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd.

Als u de bestelling annuleert, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Als wij uw betaling al hebben ontvangen dan zullen wij na goede ontvangst van de retourzending de aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het opsturen en retourneren zijn voor uw rekening. Wij storten het aankoopbedrag binnen twee weken terug op hetzelfde rekeningnummer als waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Alle annuleringen kunt u via het aparte formulier op onze website doen. Wij vragen om hierbij uw naam en het factuurnummer te vermelden. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Retourneren

U kunt tot 14 dagen na aankoop de kachel of kachelproduct retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde producten. Als wij op uw verzoek speciaal voor u een kachel geïmporteerd hebben dan kan dit dus niet. Het geldt alleen voor de kachels en kachelpijpen etc. die wij uit voorraad aan u leveren. De houtkachel kan alleen ongebruikt geretourneerd worden en de kachelpijpen dienen onbeschadigd te worden opgestuurd.

Bij het retourneren van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde bestelling zal aan u worden teruggestort.

Alle retourneringen kunt u via het aparte formulier op onze website doen. Wij vragen om hierbij uw naam en het factuurnummer te vermelden. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Wij storten het aankoopbedrag binnen twee weken terug op hetzelfde rekeningnummer als waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Retouradres:

  • Houtkachel Amsterdam
  • Dolblijn 7
  • 1046 BL
  • Amsterdam