Over Houtkachel Amsterdam

Pijpuniverseel en Houtkachel Amsterdam B.V.

Doblijn 7

1046 BL  Amsterdam

 

Kamer van Koophandel nr. 56697740

BTW nr. NL852269882B01

 

Houtkachel Amsterdam is de grootste en goedkoopste specialist op het gebied van Prity Kachels. Kom eens langs bij onze loods!

Wij zijn de enige officiële importeur van Prity houtkachels in Nederland. Wij kopen de houtkachels direct bij de fabriek en bieden de houtkachels van export kwaliteit aan. Deze houtkachels voldoen aan strengere eisen dan de Prity houtkachels die voor de Bulgaarse markt worden gemaakt.  De overige Prity houtkachels die in Nederland worden verkocht komen niet direct van de fabriek, maar komen via Bulgaarse groothandelaren en bieden dus de Bulgaarse kwaliteit, en niet de export kwaliteit.

Doordat wij zelf importeren en zelf vervoeren kunnen we onze Houtkachels tegen zeer lage prijzen bieden. Houtkachel Amsterdam is een handelsonderneming en heeft geen winkel (maar wel een loods). Wij rekenen dus ook de lage prijzen van een groothandel en niet de hoge prijzen van een winkel. We kunnen het de hele Prity productlijn aanbieden en hebben altijd minstens 25 verschillende modellen op voorraad. U bent altijd welkom om de kachels te bekijken in onze loods in Amsterdam Westpoort.  Als speciale service naar onze klanten hebben we deze webshop opgezet zodat u daar alle informatie kunt vinden. U kunt hier ook uw kachel kopen. Als u nog vragen heeft dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Onze loods zit vlak bij Hornbach Amsterdam, op minder dan 5 minuten rijden. Ook de Praxis en Gamma zijn dichtbij. Wij hebben kachels van betere kwaliteit voor een lagere prijs dan wat ze bij de Praxis, Gamma en Hornbach aanbieden. Kijkt u altijd of een houtkachel een smoorklep heeft (bij ons standaard) dat scheelt u enrom in uw rendement. 

Onze loods is open van maandag tot vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor verkoop in de avond of op zondag kan u een afspraak maken met Yener op telefoonnummer: 06 50 28 58 58

Houtkachel-Amsterdam is onderdeel van Pijpuniverseel. Onder de naam Pijpuniverseel verkopen wij pijpen en fittingen voor alle warm- en koudwatertoepassingen (CV). Voor meer informatie over Pijpuniverseel klik hier.

Met warme groet,

Houtkachel Amsterdam

 

Voor meer informatie over Prity klik hier