Bezorgkosten

Bezorgkosten:

Nederland

Houtkachel: € 55,-

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 55,- voor een houtkachel. Deze wordt op een pallet geplaatst en door een vrachtwagen bezorgd. Voor de waddeneilanden en Zeeland rekent onze vervoerder een extra toeslag.

Kachelpijpen:

De kachelpijpen en andere spullen (niet houtkachels) worden door DPD bezorgd. De kosten hiervan zijn € 8 per pakket. Als meerdere spullen worden gekocht dan blijven de verzendkosten € 8 voor het totale pakket. 

Gecombineerde verzending:

Als U een houtkachel koopt met daarbij andere spullen dan betaald u alleen voor het vervoer van de houtkachel ( € 55,-). De andere spullen worden bij de houtkachel op de pallet gedaan. 

België

Houtkachel: minimaal € 70,-

De verzendkosten naar België hangt af van de afmeting van de pallet. De goedkoopste optie (€50) is bestemd voor pallets met een afmeting van 50 cm x 60 cm. De meeste kachels passen hierop. Indien de kachel niet op deze pallet past moet er een grotere pallet gebruikt worden. 


De prijzen voor grotere pallets:

80 cm x 60 cm: €100

120 cm x 80 cm: €130


Neem graag contact met ons op voor een definitieve prijsopgave van de verzendkosten naar België.

Kachelpijpen:

De kachelpijpen en andere spullen (niet houtkachels) worden door DPD bezorgd. De kosten hiervan zijn € 18 per pakket. Als meerdere spullen worden gekocht dan blijven de verzendkosten € 18 voor het totale pakket. 

Gecombineerde verzending:

Als U een houtkachel koopt met daarbij andere spullen dan betaald u alleen voor het vervoer van de houtkachel ( minimaal €70,-). De andere spullen worden bij de houtkachel op de pallet gedaan. 


Verfijnd zoeken